featured on

150-btsi-logo-white.png

Stay updated

We'll let you know about

the project's developments

  • Follow us on Facebook
  • Our Instagram feed

Want to build it?

Contact us for more information

 

The evocation of an archetype through a contemporary composition principle.

 

Designed by Gnocchi+Danesi architects, the project acts as a contemporary interpretation of old traditional mountain refuges, bringing in architectural character and spatial quality.

A prefabricated wood construction system.

 

Each module has an independent structure, allowing freedom of configuration and expansion.

themountainrefuge.bathroom-01b.jpg

Thought for adaptability.

 

Different layout configurations offer the possibility to manage space according to the needs.

The refuge for your mind.

 

Enjoy a mixed feeling of safety and restlessness. We tried reproduce it for you in this short video. Can you feel the refuge?

hello@themountainrefuge.com

Copyright © THEMOUNTAINREFUGE.COM 2020. All Rights Reserved.

Designed with passion.

  • Follow us on Facebook
  • Our Instagram feed